Κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης «IDEX 2019» η αμερικανική εταιρία AM General παρουσίασε το τακτικό όχημα NXT-360 με θωράκιση Tacticam, το οποίο προορίζεται ως αντικαταστάτης των HMMWV, τα οποία υπηρετούν και στον Ελληνικό Στρατό (ΕΣ). Σύμφωνα με την AM General, το NXT-360 είναι ικανότερο, πιο ισχυρό και πιο ευέλικτο, σε σχέση με το HMMWV, ενώ ενσωματώνει και την τρισδιάστατης κατασκευής θωράκιση Tacticam. Η θωράκιση Tacticam είναι ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης του παθητικού ίχνους του οχήματος, το οποίο έχει κατασκευαστεί από τελευταίας τεχνολογίας υλικά και με γεωμετρία τέτοια που μειώνει το ίχνος του οχήματος. Η Tacticam είναι κατασκευασμένη με τυχαίο μοτίβο ακολουθίας, το οποίο μιμείται τις εναλλαγές φωτεινότητας και αντίθεσης του φυσικού περιβάλλοντος. Παράλληλα λειτουργεί και ως συμβατική θωράκιση, επικουρική της εργοστασιακής θωράκισης.

Εκτός του NXT-360 και της θωράκισης Tacticam η AM General παρουσίασε και το σύστημα πυροβολικού HawkEye, το οποίο αξιοποιεί τα παλαιά ρυμουλκούμενα πυροβόλα M-119 των 105 χιλιοστών με την ενσωμάτωση του πυροβόλου σε όχημα HMMWV. Το σύστημα αναπτύσσεται κατόπιν ενδιαφέροντος του Αμερικανικού Στρατού, ο οποίος σκοπεύει να εντάξει τα HawkEye σε σχηματισμούς επιπέδου Ταξιαρχίας σε ρόλο άμεσης υποστήριξης Ταγμάτων και Λόχων. Ήδη το HawkEye έχει εκτελέσει δοκιμές πεδίου μάχης με θετικά αποτελέσματα.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα το οποίο αξιοποιεί, με τον καλύτερο οικονομικό και επιχειρησιακό τρόπο, ένα παλαιό ρυμουλκούμενο πυροβόλο μετατρέποντας το σε αυτοκινούμενο, ικανό να εκτελεί βολές και να φεύγει γρήγορα από τη θέση βολής προς μια άλλη, προκειμένου να αποφύγει τα εχθρικά πυρά αντί-πυροβολικού. Από την άλλη η διάθεση πυροβόλων των 105 χιλιοστών για την υποστήριξη Λόχων αναβαθμίζει σε μεγάλο βαθμό της επιθετική και αμυντική ισχύ τους με ένα σύστημα μικρό, ευέλικτο και οικονομικό σύστημα.