Η Τουρκία εξισλάμισε τη βόρεια Κύπρο με τη στρατιωτική εισβολή το 1974. Ωστόσο, για να εξισλαμίσει την πολύ ισχυρότερη ευρωπαϊκή ήπειρο, η Τουρκία προωθεί μια δημογραφική παρά μια στρατιωτική τζιχάντ. «Οι τόποι όπου εργάζεστε και ζείτε είναι πλέον οι πατρίδες και οι νέες χώρες σας. Οδηγήστε τα καλύτερα αυτοκίνητα. Ζήστε στα πιο όμορφα σπίτια. Κάντε πέντε παιδιά, όχι μόνο τρία. Επειδή είστε το μέλλον της Ευρώπης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

Της Uzay Bulut σε μετάφραση του Γεώργιου Αναγνώστου

Πηγή (στα ελληνικά): Ινφογνώμων Πολιτικά

Πηγή (στα αγγλικά): Gatestone Institute

οι εξακολουθούν να χλευάζονται επειδή θεωρούν τη μαζική μετανάστευση από χώρες με μουσουλμανική πλειονότητα ως απειλή για τον δυτικό πολιτισμό-και εξακολουθούν να κατηγορούνται για «ξενοφοβία», «ισλαμοφοβία» και «κινδυνολογία»-η πόλη Αφρίν, στην κουρδική περιοχή της Συρίας, έπεσε στα χέρια των Τούρκων.

Την ίδια στιγμή, ένας πασίγνωστος Τούρκος κυβερνητικός αξιωματούχος έχει δηλώσει με υπερηφάνεια δημοσίως ότι η δημογραφία της Ευρώπης αλλάζει υπέρ των μουσουλμάνων.

Ο βουλευτής Αλπαρσλάν Καβακλίογλου, μέλος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) και επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής της βουλής για θέματα ασφάλειας και πληροφοριών, δήλωσε πρόσφατα:

«Ο παγκόσμιος πλούτος μετακινείται από τη Δύση προς την Ανατολή. Η Ευρώπη διέρχεται μια εποχή πρωτόγνωρη. Ο πληθυσμός της μειώνεται και γερνάει. Έχει έναν πολύ γερασμένο πληθυσμό. Έτσι, οι άνθρωποι που έρχονται από έξω παίρνουν τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν εκεί. Αλλά η Ευρώπη έχει το εξής πρόβλημα: όλοι οι νεοφερμένοι είναι μουσουλμάνοι. Από το Μαρόκο, την Τυνησία, την Αλγερία, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράκ, το Ιράν, τη Συρία και την Τουρκία. Όσοι προέρχονται από αυτά τα μέρη είναι μουσουλμάνοι. Η κατάσταση είναι τέτοια που πλέον το πιο δημοφιλές όνομα στις Βρυξέλλες είναι Μοχάμεντ. Το δεύτερο πιο δημοφιλές όνομα είναι Μελίχ και το τρίτο είναι Αϊσέ».

Σύμφωνα με τον Καβακλίογλου, αν συνεχιστεί αυτή η τάση «ο πληθυσμός των μουσουλμάνων θα ξεπεράσει τον πληθυσμό των χριστιανών στην Ευρώπη. Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει στην αύξηση της εθνικιστικής, της ξενοφοβικής και αντί-ισλαμικής ρητορικής. Συνεπώς, περιθωριακά, μικρά κόμματα έχουν αρχίσει να λαμβάνουν μεγάλο αριθμό ψήφων. Όμως δεν υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτό. Η Ευρώπη θα γίνει μουσουλμανική. Θα είμαστε αποτελεσματικοί εκεί, Θεού θέλοντος. Είμαι βέβαιος για αυτό».

Ο Καβακλίογλου δεν είναι ο πρώτος Τούρκος αξιωματούχος που τονίζει τη σημασία της αύξησης του πληθυσμού. Το 2009, ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ήταν πρωθυπουργός εκείνη την περίοδο, ζήτησε δημόσια από κάθε οικογένεια να έχει τουλάχιστον τρία παιδιά. «Όσο περισσότεροι», είπε, «τόσο ισχυρότεροι θα είμαστε». Έκτοτε, ο Ερντογάν προσπαθεί να προάγει την αύξηση του τουρκικού πληθυσμού. Το 2013, επανέλαβε την έκκλησή του: «Χρειαζόμαστε έναν νεαρό και δυναμικό πληθυσμό. Τώρα η Δύση αντιμετωπίζει προβλήματα. Εμείς, όμως, δεν θέλουμε η Τουρκία να αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα. Απευθύνομαι στις μητέρες της χώρας μου. Μην αγνοείτε αυτήν την ευαισθησία μας. Πρέπει να εξαπλωθούμε κατά κύματα. Πρέπει να το κατορθώσουμε. Η αξία αυτού δεν μπορεί να αποτιμηθεί με χρήματα ή με οποιοδήποτε άλλο υλικό πλούτο».

Το 2017, ο Ερντογάν ζήτησε από τους Τούρκους που κατοικούν στην Ευρώπη να έχουν ακόμα περισσότερα παιδιά: «Οι τόποι όπου εργάζεστε και ζείτε είναι πλέον οι πατρίδες και οι νέες χώρες σας. Αποκτήστε ισχυρά δικαιώματα σε εκείνα τα μέρη. Ανοίξτε περισσότερες επιχειρήσεις και στείλτε τα παιδιά σας σε καλύτερα σχολεία. Ζήστε με τις οικογένειές σας σε καλύτερες γειτονιές. Οδηγήστε τα καλύτερα αυτοκίνητα. Ζήστε στα πιο όμορφα σπίτια. Κάντε πέντε παιδιά, όχι μόνο τρία. Επειδή είστε το μέλλον της Ευρώπης».

Ο Ερντογάν λέει τώρα το ίδιο πράγμα και στους Τούρκους της Κύπρου. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνάντησης με τον πρωθυπουργό και τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» (έχει αναγνωριστεί μόνο από την Τουρκία), ο Ερντογάν φέρεται να είπε ότι «η οικονομική ανάπτυξη συμβαδίζει με την αύξηση του πληθυσμού. Ο πληθυσμός των Ελληνοκυπρίων είναι πάνω από ένα εκατομμύριο. Απλώς κάντε τον δικό σας πληθυσμό να αυξηθεί».

Η Τουρκία προηγουμένως εξισλάμισε και εκτούρκισε σε μεγάλο βαθμό τη βόρεια Κύπρο με τη στρατιωτική εισβολή το 1974. Ο τουρκικός στρατός τρομοκράτησε τους γηγενείς Ελληνοκυπρίους, αναγκάζοντάς τους να διαφύγουν προς το Νότο. Η τουρκική κυβέρνηση, στη συνέχεια, μετέφερε χιλιάδες παράνομους εποίκους από την Τουρκία στη βόρεια Κύπρο, με σκοπό να αλλοιώσει τη δημογραφική σύνθεση των παρανόμως κατεχόμενων εδαφών. Ωστόσο, για να εξισλαμίσει την πολύ ισχυρότερη ευρωπαϊκή ήπειρο, η Τουρκία προωθεί μια δημογραφική παρά μια στρατιωτική τζιχάντ. Αυτή η προσπάθεια της Άγκυρας να εξασφαλίσει την αριθμητική υπεροχή των μουσουλμάνων έναντι των χριστιανών παγκοσμίως συνοδεύεται από την ανέγερση τεμενών, «από την Ευρώπη έως την Αφρική, από τα Βαλκάνια έως την Κεντρική Ασία», από τη χρηματοδοτούμενη από την τουρκική κυβέρνηση Γενική Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων.

Ποιους πρέπει να πιστέψουν, λοιπόν, οι φιλελεύθεροι Ευρωπαίοι όσον αφορά την ανεξέλεγκτη μετανάστευση; Όσους θεωρούν τη μαζική εισροή ανθρώπων από μουσουλμανικές χώρες ως απειλή για την ελευθερία και την ασφάλεια ή τους ειλικρινείς οργανωτές και ενόχους της δημογραφικής αντικατάστασης και του εξισλαμισμού;

Αρκεί κάποιος να δει το Αφρίν, την Κύπρο και το ειδεχθές ιστορικό των κοινωνιών με μουσουλμανική πλειονότητα όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *