Την περασμένη Πέμπτη, 4 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε, στην 350 Πτέρυγα Κατευθυνόμενων Βλημάτων (350 ΠΚΒ), στην Αεροπορική Βάση Σέδες, στη Θεσσαλονίκη, η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από την Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ Θέρμης Λέσβου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Διοικητής της 350 ΠΚΒ, Σμήναρχος (Ι) Αλέξανδρος Κομητούδης, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, διατελέσαντες Διοικητές της Μονάδας, απόστρατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, εκπρόσωποι των τοπικών πολιτειακών Αρχών, καθώς και πλήθος στελεχών με τις οικογένειές τους.

Comments

 1. Και μή χειρότερα… Τί άλλο θα δούμε στο Στράτευμα?? Μήπως και το πασουμάκι του Αγίου Κανένα, για να παρουσιάσουν όπλα οι φαντάροι ???

 2. Τώρα παρατήρησα οτι το ανωτέρω άρθρο τέθηκε υπό την στήλην «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ». Επομένως, υποθέτω, οτι μετά την υποδοχή των λειψάνων ο Διοικητής της Μονάδος θα κατήργησε τις φρουρές του στρατοπέδου.

 3. Τώρα το πρόσεξα το άρθρο

  Δηλαδή όλοι αυτοί πληρώθηκαν μεροκάματα οδοιπορικά εκτος έδρας πως τα λένε???

  Και μετά συζητάμε που πάνε τα 4 bill του defence budget!!

  Τα ίδια με τις κηδείες των εν αποστρατεία:

  Μπάντες αποσπάσματα εκπρόοσωποι από όσες μονάδες είχε περάσει ο αποβιώσαντας και πάει λέγοντας

  Πρέπει να πέσει τσεκούρι μαχαίρι σε τέτοιες γραφικότητες

  Πόσες μπάντες ενοπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλειας πληρώνουμε?

 4. 2019 έχουμε και ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που επιτρέπουν στην ζωή τους εκκλησίες και τραγόπαπες που τους πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες! Και μέσα σε αυτούς και το στράτευμα και η…συντεταγμένη πολιτεία!!!

  Α ρε George Carlin, έφυγες νωρίς!

  https://www.youtube.com/watch?v=87f72AX8YA0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *