Συνεχίζει το Oruc Reis τη πορεία του εντός διεθνών υδάτων άνωθεν της ελληνικής υφαλοκρηπίδας με βορειοανατολική ρότα. Σε νέα δήλωση προέβη ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας μέσω twitter σημειώνοντας ότι προχωρούν βήμα βήμα στην Μεσόγειο.

«Το Oruc Reis σκανάρει τις θάλασσές μας. Έως τις 23 Αυγούστου, συνολικά 1.750 χιλιόμετρα ταινίας (σεισμικό καλώδιο) θα ποντιστούν στη Μεσόγειο για 2D σεισμική έρευνα», αναφέρει ο Φατίχ Ντονμέζ.

Στρατιωτικές πηγές επιβεβαιώνουν ότι το τουρκικό ερευνητικό έχει απλώσει καλώδια

Comments

 1. ….και τέταρτη,..και πέμπτη….και, μια μέρα θα πουν οι Τουρκοι…
  «απελευθέρωση κανόνων εμπλοκής, έξοδος του συνολου του στόλου και απαγόρευση σε ακτίνα 20 ν.μ μιλιων οποιας δραστηριότητας»
  και μετά,..θα φωνάζουμε με τις ντουντούκες από τα 40 χλμ…και θα λέμε ιστορίες,…θα μας κοροϊδεύουν και…οι κότες ότι ντροπιάζουμε το είδος τους..
  μετά, θα πάνε για έρευνες νοτίως της Κρήτης..
  …και εμείς ακόμα θα συζητάμε για ενίσχυση της άμυνας με φρεγατες αεροπλάνα κλπ και fos…και να κυλάει,..ο καιρός..και όταν γίνεται καμιά στραβή θα λέμε δεν αρμενίζουμε ζαβά,..ο ζαβός ο καιρός..(ίδης)
  btw το θέμα έχει κλείσει, πάμε για Χάγη…ή για λύση στο πλαίσιο της Γερμανίας όπως αυτό δημοσιεύτηκε 21/07 στην Deutsche Welle

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *