Η ρωσική Ruselectronics ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την ανάπτυξη ενός νέου οπτοηλεκτρονικού συστήματος επιτήρησης και αναγνώρισης για χρήση από το Πεζικό και τις Ειδικές Δυνάμεις. Το σύστημα, η εργονομία του οποίου είναι όμοια με αυτή των κιαλιών, επιτρέπει την αναγνώριση πεζών και οχημάτων σε μεγάλη απόσταση, ημέρα και νύχτα, υπό όλες τις καιρικές συνθήκες. Το σύστημα, που ονομάζεται Sync-PR, συνδυάζει σύστημα θερμικής απεικόνιση, κάμερα και αποστασιόμετρο λέιζερ βεληνεκούς 5 χιλιομέτρων.

Έχει αναπτυχθεί σε δύο εκδόσεις: Την Sych-PR-S (εμβέλειας 1,5-2,5 χιλιομέτρων, για πεζούς και οχήματα αντίστοιχα) και την Sych-PR-D (εμβέλειας 3-4 χιλιομέτρων, για πεζούς και οχήματα αντίστοιχα). Και οι δύο εκδόσεις ενσωματώνουν ψηφιακή, μαγνητική πυξίδα και σύστημα δορυφορικής πλοήγησης. Όπως ανακοίνωσε η κατασκευάστρια εταιρία, το σύστημα, και στις δύο εκδόσεις, έχει περάσει με επιτυχία όλες τις προβλεπόμενες εργοστασιακές δοκιμές και πλέον θα υποβληθεί σε επιχειρησιακές δοκιμές.

Comments

   1. Φίλε Μάνος
    Έχουν καταπληκτικά συστήματά οι δικοί μας….
    Οι δυο αυτές εταιρίες είνα όαση για την χώρα.
    Μπραβο τους

     1. Έτσι είναι!!Άλλο ένα Ελληνικό «Διαμάντι» που πάει για σπουδαία πράγματα μαθαίνω με τους δικής της κατασκευής πυροκροτητές..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *