Η ιταλική Leonardo ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με τις γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποίησε επιτυχημένη δοκιμή του αναλώσιμου αντίμετρου BriteCloud από πλατφόρμα RPATS της Airbus. Η δοκιμή έγινε στο πλαίσιο αξιολόγησης του αντιμέτρου από βλήματα καθοδήγησης ραντάρ. Το BriteCloud είναι ένα συμπαγές αναλώσιμο αντίμετρο ραδιοσυχνοτήτων το οποίο εκτοξεύεται από το αεροσκάφος και το προστατεύει από βλήματα καθοδήγησης ραντάρ, με το να τα «προσελκύει» προς αυτό, μακριά από το φίλιο αεροσκάφος.

Comments

  1. «αναλώσιμου αντιμέτρου» αντί «αναλώσιμου αντίμετρου» ρέει πιο όμορφα κατα την γνώμη μου. Η γλώσσα μας χρειάζεται λίγη αγάπη, την έχουμε παρατήσει κι τείνει να γίνει μια άχρωμη φλαταδούρα, κι είναι κρίμα γιατί έχει τόσες δυνατότητες..

    1. οι τόνοι και οι διάφοροι πολύπλοκοι κανόνες θα έπρεπε να είχαν καταργηθεί προ πολλού. Εξυπηρετούν μόνο διάθεση επίδειξης γνώσεων και ιδιοτροπίες γλωσσολόγων που έχουν επιβληθεί στο σύνολο.

      Οι τόνοι μπαίνουν αυτόματα σε αυτά που γράφω από τον υπολογιστή αλλιώς δεν θα έμπαινα στον κόπο να τους βάλλω. Όποιος χρειάζεται τόνους για να καταλαβει αυτό που γράφω τότε έχει αυτός πρόβλημα και όχι η γραφή μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *