Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέψεών του σε Σχηματισμούς, Σχολές και Μονάδες του Στρατού Ξηράς, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Σχολή Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονικών Αξιωματικών Διαβιβάσεων (ΣΤΗΑΔ) και στη Σχολή Ειδικών Όπλων Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΕΟΕΔ), στο Χαϊδάρι.

Ο Αρχηγός περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις τους, επικοινώνησε με το σύνολο του προσωπικού και ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές τους. Ειδικότερα:

  1. Στη ΣΤΗΑΔ παρουσιάστηκαν συνοπτικά από τους εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς οι πτυχιακές εργασίες τους, που αφορούν σε αντικείμενα τεχνολογίας αιχμής τηλεπικοινωνιών και ηλεκτρονικών, ηλεκτρονικού πολέμου, ηλεκτρονικής επιτήρησης και κρυπτογραφίας.
  2. Στη ΣΕΟΕΔ παρουσιάσθηκαν τα βασικά στοιχεία της εκπαίδευσης που παρέχεται στους εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς, στο Διακλαδικό Σχολείο Επιμόρφωσης στη Ραδιολογική – Χημική – Βιολογική – Πυρηνική Άμυνα. Θερμά συγχαρητήρια στις Διοικήσεις των Σχολών για την άριστη οργάνωση της εκπαίδευσης που ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις και στους εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς για το ζήλο, την επιμέλεια και την αφοσίωσή τους.

Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στις σπουδές τους.