Από το ΓΕΣ (Γενικό Επιτελείο Στρατού) ανακοινώθηκε ότι την Τρίτη, 24 Απριλίου, ο Αρχηγός του ΓΕΣ (Α/ΓΕΣ), Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη σε μονάδες της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ).

Συγκεκριμένα επισπεύτηκε το 305ο Συνεργείο Περιοχής Τεχνικού (305 ΣΠΤΧ), το 725ο Τάγμα Μηχανικού (725 ΤΜΧ), την 745η Βάση Μηχανικού (745 ΒΜΧ) και το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ).

O Αρχηγός, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις των Μονάδων, ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές τους και παρακολούθησε επίδειξη διάνοιξης δρομολογίου, από το τηλεχειριζόμενο όχημα αποναρκοθέτησης MV-4 και καινοτόμων συσκευών που κατασκευάστηκαν από προσωπικό του ΤΕΝΞ με ελάχιστο οικονομικό κόστος.

Επίσης, συνομίλησε με το προσωπικό, συγχαίροντας το για το υψηλό ηθικό του, τον επαγγελματισμό του και την υψηλή αίσθηση καθήκοντος που το διακατέχει, υλοποιώντας ένα έργο που επιβεβαιώνεται καθημερινά, από το υψηλό ποσοστό αποδοχής του στην Ελληνική κοινωνία.

Το μήνυμα του ΓΕΣ, «Είμαστε Παντού για την Πατρίδα», υλοποιείται στην πράξη, στους τομείς της κοινωνικής προσφοράς και της καινοτομίας, για την κάλυψη των αναγκών του Στρατού Ξηράς, των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πατρίδας μας γενικότερα.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *