Μέρος του στόλου του Ναυτικού του Ισραήλ με επικεφαλής την κορβέτα «Lahav», επισκέφτηκε την Κύπρο και το λιμάνι της Λεμεσού, στο πλαίσιο προγραμματισμένης άσκησης.

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό Αντιστράτηγο Κώστα Χρυσηλίου, τον Υποδιοικητή της Διοίκησης Ναυτικού, καθώς και στελέχη αυτής, επισκέφτηκαν το πλοίο όπου ενημερώθηκαν σχετικά με την άσκηση, τα μέσα πλοήγησης και διοίκησης αυτού καθώς και τα οπλικά του συστήματα.

Παρόντες κατά την επίσκεψη ήταν ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Κύπρο, κ. Sammy Revel, και ο Ακόλουθος Άμυνας του Ισραήλ, Πλοίαρχος Zvika Shahar. Ο Αρχηγός συνεχάρη τον διοικητή του στολίσκου και της κορβέτας για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση του προσωπικού στο καθήκον.

Εξέφρασε τη ικανοποίησή του για τη στρατιωτική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί και εξελίσσεται μεταξύ όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών. Τέλος, ευχήθηκε στα πληρώματα να έχουν μια επιτυχή και αποτελεσματική άσκηση καθώς και «καλές θάλασσες» στο ταξίδι τους.