Η ευρωπαϊκή κοινοπραξία παρουσίασε επίσημα τη ναυτική έκδοση του αντιαρματικού βλήματος MMP, το οποίο, στη χερσαία του έκδοση,  βρίσκεται σε υπηρεσία στο Γαλλικό Στρατό από το 2018. Ανεπίσημα το σύστημα είχε παρουσιαστεί το 2018, αλλά τώρα παρουσιάστηκε ολοκληρωμένο, μαζί με τον πολλαπλό εκτοξευτή.

Στη ναυτική έκδοση το MMP ενσωματώνεται σε εκτοξευτή τεσσάρων θέσεων και, αρχικά τουλάχιστον, προορίζεται για χρήση από σκάφη κατευθυνόμενων βλημάτων, περιπολικά σκάφη ή σκάφη κατηγορίας RIB (Rigid Inflammable Boat). Στο μέλλον θα πιστοποιηθεί και για χρήση από μεγαλύτερα σκάφη επιφανείας (κορβέτες, φρεγάτες), αλλά με εκτοξευτή 8-16 θέσεων.

Το MMP ζυγίζει 15 κιλά, ενώ ο εκτοξευτής (χερσαία έκδοση) ζυγίζει 11 κιλά. Ενσωματώνει διπλή πολεμική κεφαλή σε κάθετη διάταξη (tandem) σχεδιασμένη ώστε να προσβάλει τεθωρακισμένους στόχους, ενισχυμένους με θωράκιση ERA (Explosive Reaction Armor) ή καλά προστατευμένους στόχους, όπως είναι οι οχυρώσεις. Επιτυγχάνει μέγιστο βεληνεκές της τάξεως των 4 χιλιομέτρων.

Εκτός του βλήματος και του εκτοξευτή, στη χερσαία έκδοση, το ΜΜΡ συνοδεύεται από σύστημα προσδιορισμού θέσης, προσανατολισμού και ψηφιακών επικοινωνιών, επιτρέποντας έτσι στο ΜΜΡ να εμπλέκει στόχους εκτός του οπτικού πεδίου (NLOS : Non-Line-Of-Sight).