Κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης «EDEX 2018», στην Αίγυπτο, η νοτιοκορεατική Hanwha παρουσίασε το νέο τροχοφόρο 8 x 8 αντιαεροπορικό σύστημα, μικρού βεληνεκούς, Biho II. Το σύστημα είναι τοποθετημένο επί οχήματος τύπου Tigon και μπορεί να εφοδιαστεί με πυροβόλο των 30 ή των 40 χιλιοστών με δυνατότητα χρήσης πυρομαχικών πυροδοτούμενων στον αέρα (airburst).

Εάν ζητηθεί από τον πελάτη το Tigon μπορεί να εφοδιαστεί με επιπλέον θωράκιση. Ενσωματώνει κινητήρα μέγιστης ισχύος 525 ίππων. Ο πύργος μάχης είναι μη-επανδρωμένος, ενώ το σύστημα απαιτεί πλήρωμα τριών ατόμων. Επικουρικά, εκτός του κύριου πυροβόλου, το Biho II μπορεί να εφοδιαστεί και με αντιαεροπορικά βλήματα.

Το ραντάρ του Biho II, το οποίο βρίσκεται στα δεξιά του πύργου, έχει μέγιστο βεληνεκές 15 χιλιόμετρα, ενώ το ραντάρ επιτήρησης, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του πύργου, έχει μέγιστο βεληνεκές 35 χιλιόμετρα. Το ραντάρ μπορεί να ιχνηλατήσει στόχους μεγέθους αεροσκάφους σε αποστάσεις έως 7 χιλιόμετρα και στόχους μεγέθους UAV σε αποστάσεις έως 3 χιλιόμετρα.