Η ουκρανική εταιρία Zhytomyr Armored Plant (μέλος του κρατικού οργανισμού εξαγωγών Ukroboronprom) πραγματοποίησε δοκιμαστικές βολές του πύργου Duplet επί τεθωρακισμένου οχήματος BMP-1. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι απότοκο του προγράμματος ανάπτυξης του οχήματος υποστήριξης Strazh με τον ίδιο πύργο, το οποίο παρουσιάστηκε το 2017. Στόχος της Ουκρανίας είναι ο πύργος Duplet να πιστοποιηθεί σε όλα τα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης του Ουκρανικού Στρατού με στόχο την αύξηση της μαχητικής τους ισχύος.

Το Strazh, το οποίο μοιάζει πολύ με τον ρωσικό αντίστοιχο BMPT Terminator-1, βασίζεται στο σασί του άρματος μάχης T-64. Ο αρχικός πύργος του Τ-64 αφαιρέθηκε και αντικαταστήθηκε από τον πύργο Duplet, ο οποίος αποτελεί εξέλιξη του πύργου μάχης του τεθωρακισμένου οχήματος BMP-2. Το Strazh είναι εξοπλισμένο με δύο πυροβόλα ZTM-2 των 30 χιλιοστών (ουκρανική έκδοση του ρωσικού 2A42).

Μεταξύ των δύο πυροβόλων, υπάρχουν και δύο πολυβόλα PKT των 7,62 χιλιοστών. Επιπλέον, το κάθε όχημα φέρει και δύο δίδυμους εκτοξευτές αντιαρματικών πυραύλων Konkurs μέγιστου βεληνεκούς 4 χιλιομέτρων.

Στο κέντρο της οροφής του πυργίσκου είναι εγκαταστημένος ένας αυτόματος εκτοξευτής βομβίδων AG-17 των 30 χιλιοστών, καθώς και οι αισθητήρες παρατήρησης. Το Strazh απαιτεί πλήρωμα τριών ατόμων (οδηγός, αρχηγός πληρώματος, χειριστής πύργου μάχης).

Για την προστασία του φέρει τρείς εκτοξευτές καπνογόνων βομβίδων καθώς και επιπρόσθετη θωράκιση τύπου ERA (Explosive Reaction Armor) στο μπροστινό τόξο και στις δύο πλευρές του οχήματος.

Το τεθωρακισμένο όχημα υποστήριξης Stratzh