Η MBDA ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να προτείνει στην Πολωνία μια χερσαία έκδοση του αντιαρματικού βλήματος Brimstone, στο πλαίσιο των πολωνικών προγραμμάτων απόκτησης νέων αντιαρματικών βλημάτων. Η συγκεκριμένη πρόταση εντάσσεται στη συμμετοχή της MBDA σε δύο τρέχοντα εξοπλιστικά προγράμματα αντιαρματικών συστημάτων της Πολωνία: Το πρόγραμμα «Pustelnik» και το πρόγραμμα «Karabela» για τον εξοπλισμό της Πολωνικής Εθνοφρουράς (Wojska Obrony Terytorialnej : WOT) και του Πολωνικού Στρατού.

Το πρόγραμμα «Pustelnik» αφορά στην προμήθεια φορητών αντιαρματικών συστημάτων, ελάχιστου βεληνεκούς 1,4 χιλιομέτρων, για τον εξοπλισμό της WOT. Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα η MBDA προσφέρει το σύστημα μιας χρήσης Enforcer (φέρει κατευθυνόμενη βλήμα).

Το πρόγραμμα «Karabela» διαιρείται σε δύο υπό-προγράμματα, για τον εξοπλισμό τόσο της WOT, όσο και του Πολωνικού Στρατού. Το ένα υπό-πρόγραμμα αφορά στην προμήθεια αντιαρματικών συστημάτων με βεληνεκές 4 χιλιομέτρων, για φορητή ή αυτοκινούμενη χρήση, επί ελαφρών οχημάτων. Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα η MBDA προσφέρει το σύστημα MMP (Missile Moyenne Port).

Το άλλο υπό-πρόγραμμα αφορά στην προμήθεια αντιαρματικών συστημάτων με βεληνεκές 8-10 χιλιόμετρα, για χρήση από ελικόπτερα, αεροσκάφη και ελαφρά οχήματα. Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα η MBDA προσφέρει τη χερσαία έκδοση των Brimstone, και ειδικότερα στην τελευταία του έκδοση Brimstone-3, η οποία βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Εναλλακτικά, η Πολωνία μπορεί να προμηθευτεί βλήματα της έκδοσης Brimstone-2, εντός 6-12 μήνες από τη στιγμή της παραγγελίας.