Ένα πολύ ενδιαφέρον σύστημα υποστήριξης για το Πεζικό παρουσίασε η αμερικανική General Dynamics Land Systems στην έκθεση «AUSA 2021». Πρόκειται για το μη-επανδρωμένο χερσαίο όχημα TRX (Track Robot-X) στη διαμόρφωση πολλαπλού εκτοξευτή 50 περιφερόμενων πυρομαχικών Switchblade της αμερικανικής AeroVironment. Το TRX είναι ένα ερπυστριοφόρο όχημα κλάσης 10 τόνων. Στη συγκεκριμένη διαμόρφωση ενσωματώνει δύο εκτοξευτές των 13 θέσεων έκαστος και άλλους δύο των 12 θέσεων έκαστος. Οι εκτοξευτές των 13 θέσεων φιλοξενούν τα περιφερόμενα πυρομαχικά Switchblade-600, ενώ οι εκτοξευτές των 12 θέσεων φιλοξενούν τα περιφερόμενα πυρομαχικά Switchblade-300. Τον εξοπλισμό του οχήματος συμπληρώνει ένα UAV (Quad-Copter) για επιτήρηση, αναγνώριση και εντοπισμό στόχων.

To Switchblade-300 ενσωματώνει ηλεκτροπτικό και υπέρυθρο σύστημα καθοδήγησης, ενώ επιτυγχάνει μέγιστο βεληνεκές 10 χιλιομέτρων ή 15 λεπτών πτήσης. Η ταχύτητα πλεύσης του είναι 100 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ η ταχύτητα επίθεσης είναι 160 χιλιόμετρα την ώρα. Το μέγιστο επιχειρησιακό ύψος είναι τα 4,6 χιλιόμετρα. To Switchblade-600 αποτελεί εξέλιξη του Switchblade-300. Επιτυγχάνει μέγιστο βεληνεκές 40 χιλιόμετρα ή 40 λεπτά πτήσης. Ζυγίζει 25 κιλά και μπορεί να ετοιμαστεί για χρήση εντός 10 λεπτών. Η μέγιστη ταχύτητα του είναι 185 χιλιόμετρα την ώρα περίπου. Ενσωματώνει αντιαρματική πολεμική κεφαλή και μπορεί να εκτελέσει επιθέσεις στα πλευρά του άρματος ή κατακόρυφα στον πύργο (Top-Attack). Επίσης δεν χρειάζεται κατάδειξη στόχου ή άλλες πληροφορίες καθώς εντοπίζει το στόχο με τα δικά του συστήματα.

Το σύστημα έχει αναπτυχθεί ως μια ευέλικτη λύση παροχής πυρών υποστήριξης σε μονάδες Πεζικού (επιπέδου Τάγματος), παράκτιας άμυνας, τους Πεζοναύτες, ακόμα και Ειδικές Δυνάμεις. Σύμφωνα με την General Dynamics, το TRX έρχεται να καλύψει την ανάγκη ενσωμάτωσης, στο χαμηλότερο δυνατό κλιμάκιο μάχης, της μεγαλύτερης δυνατής ισχύος πυρός, έτσι ώστε να μειωθεί ο χρόνος παροχής πυρών υποστήριξης. Τα αιωρούμενα πυρομαχικά, ως συστήματα διπλού ρόλου, δηλαδή αναγνώρισης και προσβολής, είναι μια σημαντική, νέα κατεύθυνση του πυραυλικού πυροβολικού. Η χρήση του λειτουργεί πολλαπλασιαστικά στη φίλια ισχύ πυρός, μειώνει τις φίλιες απώλειες, αυξάνει το ποσοστό ακριβείας και ενδείκνυται για πολλαπλές αποστολές: Από την προσβολή μιας συγκέντρωσης προσωπικού, μέχρι την άρνηση ολόκληρης περιοχής, χερσαίας ή θαλάσσιας. Πρόκειται για οικονομικές λύσεις, απλές στη χρήση οι οποίες λειτουργούν ως πραγματικοί πολλαπλασιαστές ισχύος.