Οι εταιρίες Atkins (μέλος του ομίλου SNC-Lavalin) και AERALIS ανακοίνωσαν ότι θα αναπτύξουν μια νέα οικογένεια εκπαιδευτικών-ελαφρών μαχητικών σκαφών (jet) σπονδυλωτής φιλοσοφίας. Στην ουσία η άτρακτος του αεροσκάφους θα είναι κοινή, ενώ η ακριβής έκδοση του αεροσκάφους θα είναι αποτέλεσμα των απαιτήσεων του πελάτη, μέσω προσθαφαιρούμενων τμημάτων.

Οι δύο εταιρίες θα αναπτύξουν δύο (2) εκδόσεις, μια βασικής εκπαίδευσης και μια προχωρημένης εκπαίδευσης. Όπως προείπαμε η άτρακτος θα είναι κοινή, ενώ οι απαιτήσεις του πελάτη θα καθορίζουν την τελική διαμόρφωση του αεροσκάφους (πτέρυγες, κινητήρα). Με τον τρόπο αυτό οι δύο (2) εταιρίες εκτιμούν ότι το κόστος υποστήριξης θα είναι 30% μικρότερο σε σχέση με τα σημερινά αεροσκάφη.

Comments

  1. Εξαιρετικό πρόγραμμα!!Αλήθεια θα μπορούσαμε ποτέ να σκεφτούμε να ενταχθουμε,με σκοπό να μπορέσει η Ε.α.β. να γίνει πραγματική αεροπορική βιομηχανια και να καλύψουμε τις ανάγκες μας με κάτι δικό μας;

    1. Mπράβο που κατάλαβες ότι είναι εξαιρετικό πρόγραμμα από ένα σκίτσο που είδες και 10 σειρές που διάβασες σε ένα άρθρο.
      Προφανώς έχεις συγγένεια με αυτόν τον κάτμαν που εμφανιζόταν σε τρας εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *