Ο όμιλος εταιριών Russian Helicopters Group (μέλος του κρατικού οργανισμού Rostec) παρουσίασε, στη διεθνή έκθεση «Army 2018», το βελτιωμένο επιθετικό ελικόπτερο Mi-28NE Night Hunter. Το ελικόπτερο εξοπλίζεται με το αντιαρματικό βλήμα Khrizantema, το οποίο, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία, μπορεί να προσβάλει στόχους σε απόσταση έως και 10 χιλιόμετρα. Επίσης το ελικόπτερο μπορεί να εξοπλιστεί και με τους πυραύλους καθοδήγησης λέιζερ Ataka, αλλά και με βόμβες βάρους 500 κιλών.

Το Mi-28NE έχει τη δυνατότητα διασύνδεσης με μη-επανδρωμένα αεροχήματα και ελέγχου τους από απόσταση. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία η δυνατότητα αυτή είναι συμβατή με το δόγμα επιχειρήσεων του Ρωσικού Στρατού, σύμφωνα με το οποίο ένοπλα μη-επανδρωμένα αεροχήματα θα προπορεύονται των επανδρωμένων ελικοπτέρων. Θα «σαρώνουν» την περιοχή ενδιαφέροντος και είτε θα προσβάλουν στόχους, απαλλάσσοντας από φόρτο εργασίας την επερχόμενη φίλια δύναμη, είτε θα «χαρτογραφούν» με λεπτομέρεια και ακρίβεια την περιοχή ενδιαφέροντος για να έχει η επερχόμενη φίλια δύναμη πλήρη επίγνωση της τακτικής κατάστασης.

Οι κινητήρες και τα στροφεία έχουν επίσης βελτιωθεί ώστε να βελτιωθούν τόσο οι επιδόσεις όσο και η πτητική συμπεριφορά του ελικοπτέρου, ιδιαίτερα σε ορεινές περιοχές ή σε θερμές περιοχές.