Στη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης «Army 2018» η Russian Helicopters παρουσίασε δύο αναβαθμισμένες εκδόσεις των ελικοπτέρων Mi-24 και Mi-26 αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την αμυντική ιστοσελίδα «Jane’s», η οποία επικαλείται στελέχη της Russian Helicopters, η νέα αναβαθμισμένη έκδοση του Mi-24 αναπτύχθηκε με στόχο να αντικαταστήσει ένα μεγάλο αριθμό προτάσεων αναβάθμισης του Mi-24. Έτσι αναπτύχθηκε η βασική κοινή αναβαθμισμένη διαμόρφωση  Mi-35P, η οποία είναι μια οικονομικότερη έκδοση του πακέτου αναβάθμισης Mi-35M.

Στη νέα έκδοση το ελικόπτερο ενσωματώνει το σύστημα OPS-24N-1L με σύστημα θερμικής απεικόνισης 3ης γενιάς, κάμερα ημέρας και αποστασιόμετρο λέιζερ. Το πιλοτήριο ενσωματώνει το ολοκληρωμένο σύστημα πλοήγησης KNEI-24E-1 με οθόνες απεικόνισης πολλαπλών λειτουργιών, το ψηφιακό σύστημα πτήσεως PKV-8-35 και το προηγμένο σκοπευτικό σύστημα PrVK-24-2, το οποίο υποστηρίζει τη χρήση των κατευθυνόμενων αντιαρματικών βλημάτων 9M127-1 Ataka-VM.

Σχετικά με την αναβαθμισμένη έκδοση του βαρέως μεταφορικού ελικοπτέρου Mi-26T2V, το ελικόπτερο ενσωματώνει την ολοκληρωμένη συλλογή ηλεκτρονικών συστημάτων NPK-902V, η οποία καθιστά το ελικόπτερο ποιο ελεγχόμενο κατά την πτήση και του επιτρέπει να πετά αυτόματα, επί προκαθορισμένων πορειών. Επίσης, ενσωματώνει νέες οθόνες πολλαπλών λειτουργιών, καθώς και νέα καθίσματα αυξημένης προστασίας.