Στη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης «Army 2018» η Russian Helicopters παρουσίασε δύο αναβαθμισμένες εκδόσεις των ελικοπτέρων Mi-24 και Mi-26 αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την αμυντική ιστοσελίδα «Jane’s», η οποία επικαλείται στελέχη της Russian Helicopters, η νέα αναβαθμισμένη έκδοση του Mi-24 αναπτύχθηκε με στόχο να αντικαταστήσει ένα μεγάλο αριθμό προτάσεων αναβάθμισης του Mi-24. Έτσι αναπτύχθηκε η βασική κοινή αναβαθμισμένη διαμόρφωση  Mi-35P, η οποία είναι μια οικονομικότερη έκδοση του πακέτου αναβάθμισης Mi-35M.

Στη νέα έκδοση το ελικόπτερο ενσωματώνει το σύστημα OPS-24N-1L με σύστημα θερμικής απεικόνισης 3ης γενιάς, κάμερα ημέρας και αποστασιόμετρο λέιζερ. Το πιλοτήριο ενσωματώνει το ολοκληρωμένο σύστημα πλοήγησης KNEI-24E-1 με οθόνες απεικόνισης πολλαπλών λειτουργιών, το ψηφιακό σύστημα πτήσεως PKV-8-35 και το προηγμένο σκοπευτικό σύστημα PrVK-24-2, το οποίο υποστηρίζει τη χρήση των κατευθυνόμενων αντιαρματικών βλημάτων 9M127-1 Ataka-VM.

Σχετικά με την αναβαθμισμένη έκδοση του βαρέως μεταφορικού ελικοπτέρου Mi-26T2V, το ελικόπτερο ενσωματώνει την ολοκληρωμένη συλλογή ηλεκτρονικών συστημάτων NPK-902V, η οποία καθιστά το ελικόπτερο ποιο ελεγχόμενο κατά την πτήση και του επιτρέπει να πετά αυτόματα, επί προκαθορισμένων πορειών. Επίσης, ενσωματώνει νέες οθόνες πολλαπλών λειτουργιών, καθώς και νέα καθίσματα αυξημένης προστασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *