Άνδρες της ΕΚΑΜ και της Αυστριακής αντιτρομοκρατικής EKO Cobra (Einsatzkommando Cobra) με φόντο το όχημα RMMV Survivor R στις Καστανιές του Έβρου. Η συνεργασία μεταξύ των δύο κορυφαίων μονάδων είναι άριστη.

Comments

 1. Η Ελλάδα θα μπορούσε άνετα να διαθέτει τέτοια οχήματα στον Έβρο και με ευρωπαικά χρήματα. Το ερώτημα είναι γιατί δεν έγινε κάτι τέτοιο και γιατί ευρωπαικά χρήματα κατέληξαν στην χρηματοδότηση τουρκικών οχημάτων!

  1. Γιατί κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί. Τα πράγματα δεν γίνονται ως δια μαγείας από μόνα τους.
   Είναι χρόνια τώρα που το στράτευμα, λειτουργεί με τη νοοτροπία του μέσου δημοσίου υπαλλήλου.
   (Εξαιρώ φυσικά δημοσίους υπαλλήλους ικανότατους με ιδέες που δεν εισακούγονται και αναξιοκρατικά μένουν πίσω σε κρίσεις και όσους δουλεύουν ευσυνείδητα).

 2. Mεσα σ’ενα Χοτ-Σποτ(εαν γινεται,να υπαρχουν και «αλληλεγγυοι»),πετας ενα σακουλακι με χρυσες λιρες.
  Μαζι με τις λιρες,πετας και δεκα μαχαιρια.
  Σε μια ωρα το πολυ,θα σφαχθουν μεταξυ τους και…τελος.

 3. Είναι απλό. Ο Έλληνας πολιτικός έχει ως προτεραιότητα τα εφάπαξ, και τα μισθα της πελατείας των δημοσίων. Δεν μένουν λεφτά για τέτοια. Αλλά, αλήθεια, οι επιτελείς πάτησαν ποτε πόδι; Παραιτήθηκε ποτέ στρατηγός; Όχι. Έτσι λοιπόν εδραιώνεται η πίστη των πολιτικών οτι uber alles είναι η πολιτική πελατεία συνταξιούχων και δημοσίων.

 4. Παρόμοια οχήματα έχουν κατασχεθεί από κάποιο πλοίο και βρίσκονται στο ΤΕΛΩΝΕΙΟ Πειραιά όπου σαπίζουν ….Αυτά δεν μπορούν να αξιοποιηθούν ;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *