Όπως δήλωσε ο Gary North, Αντιπρόεδρος Αιτημάτων Πελατών της Lockheed Martin, το Ισραήλ απέστειλε αίτημα για πληροφορίες (RFI) για την προμήθεια 50 επιπλέον μαχητικών αεροσκαφών F-35 Lightning II. Εφόσον προχωρήσει η προμήθεια, το Ισραήλ θα διαθέτει συνολικά 100 F-35.

Η επιλογή του Ισραήλ, στο πλαίσιο της απαίτησης για 50 νέα μαχητικά, ήταν μεταξύ του F-35 και του F-15X, αλλά τελικά φαίνεται να επικράτησε το μαχητικό της Lockheed Martin. Εκτός των αεροσκαφών το Ισραήλ θέλει να προμηθευτεί και 5-7 νέα αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού και νέα ελικόπτερα προς αντικατάσταση των Sea Stallion.

Comments

  1. Να μας στείλουν τον Νετανιάχου και ας μας ζητήσουν όποιον θέλουν, ακόμη και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα για ανταλλαγή!

    1. Το θεμα βεβαια σε αυτο ειναι αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θελουμε να κυβερνηθουμε με πηγμη ή αν κατα βαθος προτιμουμε να ειμαστε φλου σε ολα.

  2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ,,,,ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ….ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΛΛΑ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΔΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΙ = ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ – ΥΓΡΑΕΡΙΟ….ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ?….ΕΙΔΩΜΕΝ..

    1. Αγαπητέ φίλε , δεν χρειάζεται να μάθει από τους Ισραηλινούς. Αρκεί να διαβάσει την Ιστορία μας με πραγματικά κριτικό μάτι και κυρίως με διάθεση μαθήσεως.

  3. Ο Νετανιάχου θα ήταν μεταγραφή αεροδρομίου για την χώρα.
    Μακάρι τουλάχιστον ο Στεφανής να μπορέσει να ολοκληρώσει σύντομα τον αναγκαίο ανασχεδιασμό των Ε.Δ που οι προγενέστεροι του αποτύχαν να υλοποιήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *