Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) ανακοινώθηκε ότι την Τρίτη, 17 Απριλίου, η φρεγάτα του Γερμανικού Πολεμικού Ναυτικού  F-217 «Bayern» (τύπου F-123, κλάσης «Brandenburg»), η οποία συμμετέχει στην Μόνιμη Ναυτική Δύναμη του ΝΑΤΟ SNMG-2, κατέπλευσε στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας όπου και θα παρέμεινε έως την Παρασκευή 20 Απριλίου.

Κατά την παραμονή της πραγματοποιήθηκαν διάφορες εθιμοτυπικές επισκέψεις. Την Τρίτη, ο Διοικητής της Δύναμης, Ronald Hoffmann, συνοδευόμενος από τον Κυβερνήτη, Markus Brȕggemeier, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στο Συγκρότημα του Αρχηγείου Στόλου και έγιναν δεκτοί από τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο, όπου συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και έλαβε χώρα ανταλλαγή αναμνηστικών.

Την Τετάρτη, 18 Απριλίου, τα μέλη του πληρώματος επισκέφθηκαν τους αρχαιολογικούς και πολιτιστικούς χώρους του Δήμου Σαλαμίνας.

Τέλος την Πέμπτη, 19 Απριλίου, ο Διοικητής της Δύναμης συνοδευόμενος από Επιτελή του Αρχηγείου Στόλου επισκέφτηκε τη Δήμαρχο Σαλαμίνας κυρία Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *